series.gtc

Blog de sèries escrit per la Gemma Teixidó

Pàgines

BREAKOUT KINGS

INTRODUCCIÓ
Breakout Kings (Ex-convictos) és una sèrie policíaca creada per Nick Santora i Matt Olmstead. Aquesta sèrie va ser emesa pel canal A&E als Estats Units i per FOX Crime a Espanya.



ARGUMENT
La sèrie tracta d'un equip de Marshals que intenta capturar fugitius de les presons mitjançant presoners que han sigut fugitius. Se'ls reduirà la condemna per cada fugitiu que cacin i seran traslladats a una presó de mínima seguretat, però si un d'ells intenta fugir un altre cop tots ells tornaran a la seva presó original i la seva condemna es duplicarà.



ACTORS I PERSONATGES



Laz Alonso (Avatar) representa a Charlie Duchamp, el cap del equip dels U.S. Marshals.












Domenick Lombardozzi (The Wire) representa a Ray Zancanelli un antic Marshal que va perdre la seva feina després de robar diners en un cas. Ara intenta recuperar la seva placa.











Malcom Goodwin (American Gangster) representa a Shea Daniels, un antic traficant que ha estat escollit com a un dels presoners que formarà part de l'equip.







Serinda Swan (Graceland) representa a Erica Reed, una caça-recompenses que porta l'ofici de família. Té una filla que és la raó per la qual vol sortir abans de la presó.










Jimmi Simpson (Psych) representa al Dr. Lloyd Lowery, un home superdotat amb una llicenciatura de Harvard que va ser empresonat per vendre receptes il·legals a estudiants universitaris.










Brooke Nevin (Call me Fitz) representa a Julianne Simms, una aspirant a policia que pateix d'alguns trastorns psicològics.









TEMPORADES


CURIOSITATS
El famós personatge T-Bag de la sèrie Prison Break (sèrie del mateix creador) va aparèixer com a fugitiu al tercer capítol.


Les vendes de les temporades en DVD van anar molt bé, això va fer que en Nick Santora (creador i productor) digués: "Molta gent està mirant la sèrie; molts d'ells simplement no la miren la nit que s'estrena".



VALORACIÓ PERSONAL
Costa que aquesta sèrie t'enganxi perquè les històries comencen i acaben en cada capítol, però si ho fa, sobretot a la segona temporada, us agradarà molt! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada