series.gtc

Blog de sèries escrit per la Gemma Teixidó

Pàgines

DAWSON'S CREEK

INTRODUCCIÓ
Dawson’s Creek és un drama dirigit al públic adolescent creat per Kevin Williamson. Aquesta sèrie va ser emesa pel extint canal The WB als Estats Units, pel canal La 2 a Espanya i pel 3XL a Catalunya.




ARGUMENT
La sèrie tracta sobre els canvis que es fan durant l’adolescència. És la vida de quatre joves amics, en Dawson, la Joey, la Jen i en Pacey que comencen els primers anys d’institut i tindran tot tipus de problemes i drames que es tenen en aquesta edat.




ACTORS I PERSONATGES



James Van Der Beek (Apartment 23) representa a Dawson Leery un jove admirador de Steven Spilberg que el seu objectiu en la vida és arribar a ser cineasta.












Katie Holmes (Jack y su gemela) representa a Joey Potter la millor amiga d’en Dawson. Viu amb la seva germana  ja que la seva mare està morta i el seu pare està a la presó.













Joshua Jackson (Fringe) representa a Pacey Witter el millor amic d’en Dawson. És un estudiant pèssim que ho dona tot per perdut i la seva família, especialment el seu pare, sempre li recorda.












Michelle Williams (My week with Marilyn) representa a Jen Lindley una guapa jove de Nova York que va a viure al poble amb la seva àvia perquè els seus pares deien que estava fora de control.












Kerr Smith (Life unexpected) representa a Jack McPhee un noi que surt del armari i això li provoca problemes amb molta gent, entre els quals està el seu pare.









Meredith Monroe (Mentes Criminales) representa a Andie McPhee la germana d’en Jack. De tant en tant té problemes psicològics deguts a la mort del seu germà gran.












Busy Philipps (Cougar Town) representa a Audrey Liddell la companya d’habitació de la universitat de la Joey, una amant de les festes universitàries i la vida boja.













TEMPORADES
*en milions d'espectadors

CURIOSITATS
El primer petó que va fer en Jack McPhee a un noi va ser el primer petó gay emès per una gran cadena de televisió nord-americana.


L'últim capítol de la sèrie va ser seguit per uns 7.8 milions d'espectadors. Va ser el capítol amb més audiència de tota la sèrie.


VALORACIÓ PERSONAL
Dawson’s Creek va ser una sèrie revolucionaria ja que en el seu moment va ser de les primeres del seu gènere que va parla sense embuts de temes com ara el sexe o la homosexualitat.
Va triomfar tant entre els joves perquè tocava tants temes que sempre hi havia algun en que et podies sentir identificat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada