series.gtc

Blog de sèries escrit per la Gemma Teixidó

Pàgines

LIFE UNEXPECTED

INTRODUCCIÓ
Life unexpected és un drama dirigit al públic adolescent creat per Liz Tigelaar. Aquesta sèrie va ser emesa pel canal The CW als Estats Units i pels canals FOX España, Divinity i FDF (Factoría de ficción) a Espanya.



ARGUMENT
Lux està buscant els seus pares biològics per poder-se emancipar dels seus odiosos pares d’acollida.


Tot canviarà quan vagi a la vista de la seva emancipació. El seu pare, un home que viu a sobre el bar del qual és propietari, i a la seva mare, la presentadora del famós programa de ràdio Morning Madness (Locura Mañanera), es presentaran a la vista i la jutge decidirà donar la custòdia temporal compartida a ells dos.



ACTORS I PERSONATGES


Britt Robertson (The Secret Circle) representa a Lux Cassidy filla d’una adolescent que es va quedar embarassada als setze anys i la va donar en adopció pressuposant que algú l’adoptaria. Però a causa d’un problema al cor ningú ho va fer i s’ha passat els últims setze anys anant de casa d’acollida a casa d’acollida.









Shiri Appleby (Roswell) representa a Cate Cassidy una gran presentadora de ràdio mare de la Lux. Està promesa amb el seu company de feina en Ryan.












Kristoffer Polaha (North Shore) representa a Nathanial Bazile un home de trenta anys que encara viu la vida com si estigues al institut.












Kerr Smith (Dawson's Creek) representa a Ryan Thomas el l’altre co-presentador de Locura Mañanera i el promés de la Cate.














TEMPORADES

CURIOSITATS

Haley James Scott
En el cinquè capítol de la segona temporada hi va haver un encreuament amb una de les sèries amb més èxit que tenia el canal en aquell moment. 







Mia Catalano

Les protagonistes de One Tree Hill Haley James Scott (Bethany Joy Galleotti) i Mia Catalano (Kate Voegele) van viatjar fins a Portland per a actuar en un concert on tots els protagonistes de Life Unexpected assistiran.





En aquell mateix concert també actuarà la cantant de la cançó de la  sèrie (Beautiful Tree) Rain Perry.
Rain Perry

VALORACIÓ PERSONAL
Potser no és tal i com la presentaven en un principi amb la frase: Juno meets Gilmore Girls (Juno es reuneix amb Las chicas Gilmore).


Però la primera temporada està molt bé, llàstima que a la segona fessin uns guions que deixaven molt que desitjar.

D'esquerra a dreta: Math, Nate, Lux, Cate i Ryan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada