series.gtc

Blog de sèries escrit per la Gemma Teixidó

Pàgines

HELLCATS

INTRODUCCIÓ
Hellcats és un drama dirigit al públic adolescent creat per Kein Murphy. Aquesta sèrie va ser emesa pel canal The CW als Estats Units i pels canals Cosmopolitan TV i MTV a Espanya.



ARGUMENT
Marti és una estudiant de dret que ha perdut la beca i ha de buscar-se la vida per a poder pagar la universitat. Trobarà la solució recuperant els seus dots gimnàstics i entrant a l'equip d'animadores on per sol fet de ser una d'elles ja obtens una beca.


La seva vida es veurà alterada al entrar a l'equip i haver de seguir les seves normes. Es mudarà al edifici de les animadores, tindrà entrenaments tots els dies i haurà de continuar els seus estudis de dret.



ACTORS I PERSONATGES


Alyson Michalka (Cow Belles) representa a Marti Perkins, una estudiant de dret que al perdre la beca es veu obligada a entrar a l'equip d'animadores per a poder aconseguir pagar-se els estudis. L'entrada a l'equip li canviarà la vida.










Ashley Tisadale (High School Musical) representa a Savannah Monroe la capitana dels Hellcats. Ve d'una família molt catòlica amb la qual es va enfadar quan va abandonar la universitat on estava abans.







Heather Hemmens (Road to the altar) representa a Alice Verdura. Es va lesionar i va ser substituïda per la Marti. Ara ella creurà que la Marti no només la vol substituir a la pista, si no que també a la resta de la seva vida.







Matt Barr (Harper's Island) representa a Dan Patch el millor amic de la Marti. Li encanta gravar vídeos i va a tot arreu amb una càmera.









Robbie Jones (One Tree Hill) representa a Lewis un base de l'equip d'animadores. Va entrar als Hellcats després d'abandonar l'equip de futbol americà perquè necessitava una beca.







TEMPORADES

CURIOSITATS
L'actriu que representa a Deirdre Perkins, la germana de la Marti Perkins, és l'Amanda Michalka, la germana a la vida real de l'Alyson Michalka.


La cançó d'inici (Belong here) està cantada pel grup 78violet, que està format per les dues germanes.


VALORACIÓ PERSONAL
La sèrie no deixa de ser la típica dirigida al públic adolescent, si t'agraden bé, si no millor no la comencis. Però les coreografies que fan les animadores són impressionants i fan que la sèrie es distingeixi una mica amb les del seu estil.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada