series.gtc

Blog de sèries escrit per la Gemma Teixidó

Pàgines

ONE TREE HILL

INTRODUCCIÓ
One Tree Hill és una sèrie dramàtica dirigida al públic adolescent creada per Mark Schwahn. El 2003 va començar a ser emesa pel canal The WB, que mes tard es va unir amb UPN i van crear la CW, per on es van emetre les següents temporades. A Espanya la sèrie ha estat emesa per La 2, Cosmopoliltan TV i Clan TV.



ARGUMENT
Al sortir d’un gran partit de bàsquet l’equip i el grup d’animadores del institut de Tree Hill roben un autobús per a fer una festa. Després de casi tenir un accident se’ls castigarà i més de la meitat de l’equip no podrà jugar els propers partits. Això farà que l’entrenador ofereixi a en Lucas (un jugador de la pista del riu) un lloc al equip de bàsquet. En Nathan (capità de l'equip) al sentir-se amenaçat pel jove que també és fill del seu pare, intimida a en Lucas i el repta en un u contra u a canvi de qui guanyi no jugui a l'equip. Ell acceptarà a canvi de que si ell guanya s’emporta a la Peyton (la novia d’en Nathan). En arribar a la pista del riu un munt de gent estarà allà per veure el gran disputat i molt igualat partit que acabarà amb victòria per en Lucas.

La vida de tots canviarà quan en Lucas entri a l'equip.


     

ACTORS I PERSONATGES


Chad Michael Murray (Una cenicienta moderna) representa a en Lucas Scott un amant del bàsquet i de la lectura. És un dels millors jugadors de bàsquet de l’institut i li agrada jugar a la pista del riu amb els seus amics. És fill de mare soltera, i el seu pare és en Dan Scott tot i que sempre l’ha cuidat el seu tiet. Al entrar al equip de bàsquet la seva vida i la de la gent que el rodeja canviarà.






James Lafferty (S.Darko) representa a Nathan Scott el capità del equip de bàsquet i màxim encistellador. També és fill del gran exjugador Dan Scott i viu molt pressionat per ell. És un noi amb els fums massa elevats que odïa el seu germanastre perquè és l’únic capaç de treure-li tot pel que ha treballat.







Hilarie Burton (White Collar) representa a Peyton Sawyer la novia d’en Nathan amb qui té una relació molt superficial, però també és el desig de la majoria dels nois. En el seu temps lliure és animadora, dibuixant i li encanta escoltar música.








Bethany Joy Lenz (The guiding light) representa a Haley James la millor amiga d’en Lucas, ja que treballa al cafè de la seva mare. És molt bona estudiant i és per això que en el seu temps lliure fa de tutora.









Sophia Bush (The Hitcher) representa a Brooke Davis la capitana de les animadores, la millor amiga de la Peyton, i una gran amant de la festa.








TEMPORADES
*en milions d'espectadors

CURIOSITATS
Abans de rebre l’oferta de One tree hill, Chad Michael Murray va rebre l’oportuintat d'aparèixer a la sèrie The O.C. però va rebutjar l'oferta per a poder agafar el paper protagonista de One Tree Hill.



VALORACIÓ PERSONAL
És de les poques sèries del seu estil en que els personatges no s’han quedat encallats en l’institut, sinó que han anat creixent a mesura que ho feien els actors, i així han evitat que gent de vint-i-molts anys representin a adolescents de setze.

També és una sèrie que ha destacat per les referències a la música, al món de l'esport i a la cultura de tot tipus. Molts cantants van arribar a actuar a la sèrie al llarg de totes les seves temporades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada