series.gtc

Blog de sèries escrit per la Gemma Teixidó

Pàgines

LIE TO ME

INTRODUCCIÓ
Lie to me és un drama policíac creat per Samuel Baum. Aquesta sèrie va ser emesa per FOX als Estats Units, i pels canals FOX España, Antena3 i Nova a Espanya.




ARGUMENT
The Lightman Group (El grupo Lightman) dirigit per el Dr. Cal Lightman es dedica a ajudar en investigaions arribant a la veritat mitjançant l'interpretació de les microexpresions de la cara i del llenguatge físic.



ACTORS I PERSONATGES


Tim Roth (El planeta de los simios) representa a Dr. Cal Lightman un dels psicòlegs més importants del món que destaca per la seva feina especialitzat en saber si una persona menteix o no.











Kelli Williams (The practice) representa a Dra. Gillian Foster una de les psicòloges del grupo Lightman que està especialitzada en la veu de les persones.









Monica Raymund (The good wife) representa a Ria Torres una noia que té la capacitat natural de detectar les mentides.










Brendan Hines (Terminator: Las crónicas de Sarah Connor) representa a Eli Locker un dels principals investigadors del grupo Lightman que està especialitzat en psicologia en grup. Té la mania de dir només la veritat.








Mekhi Phifer (ER) representa a Ben Reynold un agent del FBI que enllaça el grupo Lightman amb el FBI.










Hayley McFarland (United States of Tara) representa a Emily Lightman, la filla sobreprotegida d'en Cal.











TEMPORADES
*en milions d'espectadors

CURIOSITATS
A la sèrie hi ha parts que surten un munt de fotografies amb gent mentint amb el mateix gest. Ho curiós és que les fotografies no sempre són d'actors, també hi han polítics i altres famosos mentint.



VALORACIÓ PERSONAL
Una gran sèrie que al acabar cada capítol farà que et fixis en cada detall, cada moviment i cada part del cos de la persona que està davant teu.

Com diu en Cal Lightman "Portem la veritat escrita a la cara".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada