series.gtc

Blog de sèries escrit per la Gemma Teixidó

Pàgines

LIFE

INTRODUCCIÓ
Life és una sèrie policíaca creada per Rand Ravich. Aquesta sèrie va ser emesa pel canal NBC als Estats Units, i pels canals AXN, Tele5 i FDF (Factoría de Ficción) a Espanya.




ARGUMENT
Charlie Crews és un detectiu una mica especial ja que acaba de sortir en llibertat després de dotze anys empresonat per un crim que ell no ha comés. Ara té una nova manera de veure la vida i de gaudir-la. Conjuntament amb Dani Reese, una ex drogoaddicta, formaran un grup d'investigació una mica especial.




ACTORS I PERSONATGES



Damian Lewis (Homeland) representa a Charlie Crews un detectiu que ha estat condemnat  a dotze anys de presó pel assassinat del seu soci i la seva familia que ell no ha comés.










Sarah Shahi (The sopranos) representa a Dani Reese filla del capità Jack Reese. Una ex drodaddicta que serà ala superior d'en Crews.









Adam Arkin (Sons of Anarchy) representa a Ted Earley l'asesor financer d'en Crews que el va conèixer a la presó.









TEMPORADES


CURIOSITATS
Tot i que en Damian Lewis ha estat nominat diverses vegades als Golden Globe, mai va estar nominat per la seva perfecta actuació a Life.




La primera temporada només té 11 capítols tot i que n'hauria de tenir 22. A causa de la gran vaga de guionistes que va haver-hi el 2007 només es van fer la meitat dels capítols.

VALORACIÓ PERSONAL
Una sèrie que farà que reflexionis sobre la vida. A través de veure a en Crews en acció aprendràs a apreciar la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada