series.gtc

Blog de sèries escrit per la Gemma Teixidó

Pàgines

BUNHEADS

INTRODUCCIÓ
Bunheads és una barreja entre comèdia i drama creada per Amy Sherman-Palladino. Aquesta sèrie va ser emesa pel canal ABC Family als Estats Units i pel canal FOX a Espanya.


ARGUMENT
Michelle Simms és una ballarina secundària de Las Vegas. Però tot i que pràcticament  ningú es fixa amb ella, compta amb un gran admirador. Després d'un mal dia i una llarga nit de borratxera ella es casa amb en Hubbell, tot i no haver arribat a festejar mai. Junts van a viure a Paradise, el poble del marit, qui, per cert, encara viu amb la mare. Poques hores després que es casin Hubbell mor i li deixa a la Michelle tota la seva herència. Per això es quedarà a viure en aquest poble de bojos dirigint l'acadèmia de dansa amb la seva sogra.



ACTORS I PERSONATGES

Sutton Foster (Johnny and the Sprites) representa a Michelle Simms que de sobte es troba que està viuda i en un poble on no coneix a ningú i que té un estil de vida completament diferent al seu.







Bunheads - Julia Goldani Telles - bunheads Photo
Julia Goldani Telles representa a Sasha Torres una de les ballarines del grup avançat de l'acadèmia de dansa. És una molt bona ballarina i ella ho sap però el seu comportament és pèssim degut als problemes familiars que té.






Bunheads - Kaitlyn Jenkins - bunheads Photo

Kaitlyn Jenkins representa a la Boo Jordan una de les ballarines del grup avançat de l'acadèmia de dansa. Es sent inferior a la resta de noies perquè troba que la seva constitució no és bona.









Bailey Buntain representa a Ginny Thompson una de les ballarines del grup avançat de l'acadèmia de dansa. És la més menuda i més alegre del grup.









Emma Dumont (Dear Lemon Lima) representa a Mel Segal una de les ballarines del grup avançat de l'acadèmia de dansa. El seu personatge es caracteritza per la relació amor-odi amb el seu germà.






Bunheads - Kelly Bishop - bunheads Photo



Kelly Bishop (Gilmore Girls) representa a Fanny Flowers la mare d'en Hubbell. Amb un caràcter una mica especial, haurà d'aconseguir conviure amb la seva nova jove.










TEMPORADES
*en milions d'espectadors

CURIOSITATS
Un munt de personatges de Gilmore Girls (sèrie també creada per Amy Sherman-Palladino) van aparèixer a la sèrie.


Tot i que les xifres d'audiència no anaven gaire a favor seu, els seus fans van fer que la sèrie guanyés un Critic's Choice Award. 


VALORACIÓ PERSONAL
Crec que com a sèrie d'entreteniment no està malament, us aconseguirà treure algun somriure, però no és el tipus de sèrie que tothom esperava de la creadora de Gilmore Girls. Amb aquesta barreja de comèdia i drama s'ha vist que la que Amy Sherman-Palladino va gastar tota la seva imaginació amb la Lorelai i la Rory, i ara només és capaç de fer una mala còpia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada