series.gtc

Blog de sèries escrit per la Gemma Teixidó

Pàgines

ALCATRAZ

INTRODUCCIÓ
Alcatraz és un drama policíac creat per Elizabeth Sarnoff, Steven Lilien i Bryan Wynbrandt. Aquesta sèrie va ser emesa pel canal FOX als Estats Units, i  pels canals TNT i la Sexta a Espanya.


ARGUMENT
El 21 de març del 1963 Alcatraz es va clausurar oficialment. Es va traslladar a tots els seus presoners fora de l’illa. Però no va ser això el que va passar, no senyor... Presoners i guàrdies de La Roca estan tornant a l’actualitat. Ara s’ha fet un grup format per la detectiu Rebecca Madsen i l’expert en Acatraz Diego Soto que juntament amb l’agent federal Emerson Hauser detindran els presoners més perillosos que la humanitat ha conegut mai.



ACTORS I PERSONATGES



Sarah Jones (Vegas) representa a Rebecca Madsen una detectiu de la policia de San Francisco amb llaços familiars amb Alcatraz.









Jorge Garcia (Lost) representa a Diego Soto, l’autor d’uns quants llibres sobre Alcatraz i propietari d’una botiga de còmics.









Sam Neill (The Tudors) representa a Emerson Hauser, un agent del FBI que va treballar durant els anys seixanta a la presó d’Alcatraz.









Parminder Nagra (The Blacklist) representa a Lucy Banerjee, la psiquiatra d’Alcatraz que ara ajuda a trobar els presoners que s’han escapat.







TEMPORADES

CURIOSITATS
La sèrie a part de ser gravada a San Francisco també va gravar bastants capítols a la costa oest canadenca, concretament a Vancouver.


Durant la temporada 2011-2012 J.J.Abrams va produir 4 noves sèries: Person of interest, Alcatraz, Shelter i Revolution.


VALORACIÓ PERSONAL

La idea és bona i els actors són bons, però junts no van saber organitzar-se. Tot i que la sèrie tenia molt potencial no van saber aprofitar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada