series.gtc

Blog de sèries escrit per la Gemma Teixidó

Pàgines

CHUCK

INTRODUCCIÓ
Chuck és una barreja entre drama i sèrie d'acció creada per Josh Schwartz. Aquesta sèrie va ser emesa pel canal NBC als Estats Units, per Calle 13 a Espanya i per TV3 i el Canal 3XL a Catalunya.




ARGUMENT
Chuck Bartowski és un "freaky" que treballa en una botiga d'electrònica amb el seu millor amic, però un bon dia rep un mail d'un amic seu de la universitat. El correu electrònic tenia secrets d'estat que es van descarregar sense saber-ho al seu cervell. La CIA i la NSA envien agents per a protegir els secrets d'estat i per tant en Chuck. Així és com la vida normal d'en Chuck es veu trastocada havent d'anar a missions i convivint amb els agents John Casey i Sarah Walker.



ACTORS I PERSONATGES




Zachary Levi (Less Than Perfect) representa a Chuck Bartowski, un treballador del Buy More i agent de la CIA amb un ordinador al cap.












Yvonne Strahovski (Dexter) representa a Sarah Walker, una agent de la CIA que té que com a missió protegir a en Chuck.










Adam Baldwin (Firefly) representa a John Casey, un militar de la NSA que també té com a missió protegir a en Chuck.












Joshua Gomez (Without a trace) representa a Morgan Grimes, és el millor amic d’en Chuck i treballa amb ell al Buy More. Junts es dediquen a llegir còmics, veure pel·lícules,...






Sarah Lancaster, showpics, chuck, show, photos, ellie, bartowski




Sarah Lancaster (Saved by the bell) representa a Ellie Bartowski, la germana, veïna i amiga d’en Chuck.








TEMPORADES
*en milions d'espectadors

CURIOSITATS
Alguns personatges de la sèrie The O.C. (sèrie també creada per Josh Schwartz) apareixen en capítols de Chuck com a actors convidats.

Rachel Bilson

Melinda Clarke

En un principi tenien pensat que Natalie Martinez fes de Kayla Hart una veïna d'en Chuck i una possible novia seva, però més tard abans del llançament del primer capítol van descartar aquest personatge perquè Schwartz va considerar que seria molt estrany i a la vegada complicat que dues noies estiguessin sospirant per en Chuck.


VALORACIÓ PERSONAL
Crec que tots els que hageu vist totes les sèries d’en Scwartz (The O.C., Chuck, Gossip Girl) podreu veure que no ha canviat de registre. The O.C. era una sèrie de l’alta societat amb un personatge que venia d’un món diferent  igual que Gossip Girl, però a The O.C. també hi havia el personatge fanàtic de les pel·lícules, còmics, (ai! Perdó, novel·les gràfiques!) que compartia aquestes aficions amb el seu millor amic igual que a Chuck. Així que és com si hagués separat The O.C. en dues sèries en Ryan, la Marissa i la Summer s’haguessin anat al Upper East Side i en canvi el Seth i els seus còmics s’han anat a Burbank.
Tenint en compte que el meu personatge preferit era en Seth crec que està tot dit.

                 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada